1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Vali pas verdi; Kaymakam golü attı!
Vali pas verdi; Kaymakam golü attı!

Vali pas verdi; Kaymakam golü attı!

Pazar'dan sonra Ardeşen Kaymakamlığı da, 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında “Kurumlar Arası Gençlik Haftası Kupası Futbol Turnuvası” düzenledi.

A+A-

Yasin BAŞALMAZ - Gençlik ve spor ilçe müdürlüğünün organize ettiği turnuvada 3 grupta toplam 18 takım mücadele edecek. Salihoğlu halı sahada 26 Nisan’da başlayan turnuva 18 Mayıs’ta oynanacak final maçıyla sona erecek.
Turnuvanın açılış törenine Rize Valisi Kasım Esen, Ardeşen Kaymakamı Cahit Işık, Ardeşen belediye başkanı Mümtaz Sinan, ilçe emniyet müdürü Mustafa Şener Ateşli, daire amirleri diğer yetkililer ve sporseverler katıldı.
Açılış töreninde bir konuşma yapan Vali Esen, sporun toplum için önemini verdiği örneklerle anlatırken Ardeşenlileri bu tip faaliyetlere devam ettirmesini istedi.

Konuşmalar sonrasıda Vali Esen başlangıç vuruşunu yaptı. Kaymakam Işık ise Vali Esen’den gelen pası kaleye şut atarak değerlendirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum