1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Vali Yazıcı Pazar'da çocuklara kitap hediye etti
Vali Yazıcı Pazar'da çocuklara kitap hediye etti

Vali Yazıcı Pazar'da çocuklara kitap hediye etti

Rize Valisi Ersin Yazıcı, Pazar'da bir çay ocağında vatandaşlarla sohbet etti. Karşılaştığı öğrencilere kitap hediye eden vali Yazıcı, "Devlet, vatandaşı için vardır" dedi.

A+A-

Rize Valisi Ersin Yazıcı, Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan ile birlikte, ilçe meydanında bulunan Çay Evi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Çay ocağı önündeki tabureye oturan Vali Yazıcı, vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi.

vali6-003.jpg

Sorunları direkt olarak vatandaşın ağzından dinleyen Vali Ersin Yazıcı, esnaf ve vatandaşlarla düzenli olarak bir araya geldiklerini söyledi.

vali5-004.jpg

MUTLU EDEBİLİYORSAK NE MUTLU BİZE
Devlet olarak her zaman vatandaşların yanında olduklarını kaydeden Vali Yazıcı, "Hem il merkezinde hem de ilçelerimizde sık sık esnaf kardeşlerimizle bir araya geliyoruz. Esnaf ve vatandaşlarımızın fikirleri yönetim olarak bizim için çok önemli. Vatandaşlarımızla hasbıhal ettik. Onlarla sohbet edip, beraber olduk. Her zaman söylüyorum 'Devlet vatandaş için vardır'. Vatandaşlarımızdan esnafımızdan gelen talepleri alıp imkânlar ölçüsünde onları nasıl karşılayabiliriz, neler yapabilirizi konuşma adına bu ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Biz esnafımızın ve vatandaşımızın sorunlarına çare olabiliyorsak onları mutlu edebiliyorsak ne mutlu bize" dedi.

vali4-006.jpg

Çocukları da unutmayan Vali Yazıcı, karşılaştığı çocuklara kitap hediye etti.

ali3.jpg

vali2-007.jpg

vali1-009.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız