1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ve Rize'de siyaset mahkemelik!
Ve Rize'de siyaset mahkemelik!

Ve Rize'de siyaset mahkemelik!

AKP adayı Bayramoğlu, CHP adayı Aslankaya'yı, şahsı ve partisi hakkında çirkin açıklamalar yaptığı gerekçesiyle mahkemeye vereceğini söyledi.

A+A-

Ak Parti Rize Milletvekili adayı Ali Bayramoğlu, CHP adayı Mehmet Aslankaya’yı şahsı ve partisiyle ilgili çirkin açıklamalar yaptığı gerekçesiyle mahkemeye vereceklerini söyledi.
Ak Parti Rize 1. sıra milletvekili adayı B. Ali Bayramoğlu, seçim hazırlık çalışmaları süresince diğer siyasi parti adayları ile hiç bir polemiğe girmeme yönünde prensip kararı aldıklarını söyledi. Ancak CHP Rize 1. sıra milletvekili adayı Mehmet Aslankaya’nın şahsı ve partisi hakkındaki açıklamalarını çirkin söylemler olarak nitelendirdiklerini belirten Ali Bayramoğlu Pazartesi günü kendisini mahkemeye vereceklerini söyledi.
Ali bayramoğlu bir süre önce de Trabzon'dan yayın yapan bir bölge gazetesinin kendisi hakkında çay kaçakçılığı yaptığı yönündeki haberi nedeniyle mahkemeye başvurmuş ve davayı kazanmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum