1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Yaralı İsrailli, yaylada ezan sesi ile taşındı!
Yaralı İsrailli, yaylada ezan sesi ile taşındı!

Yaralı İsrailli, yaylada ezan sesi ile taşındı!

Kadın, çocuk katleden İsrailli, Rize yaylalarında serbestçe gezerken ayağını kırdı. Rizeliler yaralı yahudiyi ezan sesi arasında kilometrelerce taşıdı. İşte o görüntüler:

A+A-

İsrailli vahşi ve barbar askerler çocuk kadın demeden orantısız şekilde Gazze'ye bomba yağdırırken, İsrailli Kadın Bakan, 'Bu çocukları öldürmek yetmez, annelerini de öldürmeli ki türeyemesinler' diye skandal sözler söylerken, Rize'nin Kavron yaylasında serbestçe dolaşan yahudilerden biri yuvarlanıp ayağını kırdı.

İsrail vatandaşını yayladan, Türk vatandaşlar kilometrelerce sedye ile taşıyarak yardımcı oldu.

Tam da tüm dünyanın İsrail vahşetini tartıştığı, can pazarı yaşandığı, Türkiye'de öfkenin tavan yaptığı bir dönemde yaşanan olay ise adeta insanlık dersi olarak tarihe geçecek türden.

İsrailli vatandaş sedye ile taşınıp ilk tedavisi de yine yaylada Türk vatandaşlar tarafından yapıldı.

Yalçın Şahin'in an be an görüntülediği sedye ile taşıma sırasında yaylada yankılanan ezan sesi ise adeta bir mesaj niteliğindeydi.

İsrail'in geçtiğimiz Perşembe'yi Cuma'ya bağlayan gece, sahur ezanında tonlarca bomba ile yerle bir ettiği Gazze'de kadın ve çocuk yüzlerce masum sivil Müslüman hayatını kaybetmişti.

Yine aynı ezan bu kez Çamlıhemşin yaylasında yankılanırken müslümanlar, yaralı bir İsrailliyi taşıyordular insanlık adına...

İLGİLİ HABER: RİZELİLER'DEN İSRAİL'E İNSANLIK DERSİ

Rize'den "işte insanlık budur" dedirten o ibretlik görüntüler:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
10 Yorum