1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Yarışmanın birincisi Haberal
Yarışmanın birincisi Haberal

Yarışmanın birincisi Haberal

Pazar'da ilköğretim okulları arasında yapılan bilgi yarışmasında Yaşar Medine Haberal İlköğretim okulu birinciliği elde etti.

A+A-

Naci GÜVEN - 10 okuldan üçlü guruplar halinde 30 Öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen Pazar’daki bilgi yarışmasına Yaşar Medine Haberal İlköğretim Okulu; Egemen Yıldız, Hakan Gençer ve Umut Yılmaz ile katıldı.
Mehmet Akif Pirim Kapalı spor salonunda yapılan yarışmaya İlçe Milli Eğitim Müdürü Nafız Sağlam, Emniyet Müdürü Mustafa Kavruk, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda veli iştirak etti.

Öğrencilere Türkçe, Matematik, Tarih, Fen Bilgisi ve Genel kültür dallarında toplam 20 soru soruldu. 20 sorudan 18'ine doğru cevap veren Yaşar ve Medine Haberal İlköğretim Okulu 180 puanla birinci olurken, 17 soruya doğru cevap veren Ahmet Tahtakılıç İlköğretim Okulu 170 puanla ikinci ve 15 soruyu doğru cevaplayan Veysel Vardal İlköğretim okulu da 150 puanla üçüncü oldu.

Ahmet Tahtakılıç İlköğretim Okulu 170 puanla ikinci oldu.

15 soruyu doğru cevaplayan Veysel Vardal İlköğretim okulu da 150 puanla üçüncü oldu.

Yarışmada öğrenciler okullarını pankart açarak desteklediler.

Yarışma sonrasında toplu olarak fotoğraf çektirildi.

Pazar Milli Eğitim Şube Müdürü Metin Terzioğlu, Birinci olan Haberal İlköğretim Okulu öğrencilerini tebrik etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
28 Yorum