1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Yaş çay destekleme primleri haftaya ödeniyor
Yaş çay destekleme primleri haftaya ödeniyor

Yaş çay destekleme primleri haftaya ödeniyor

Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, yaş çay destekleme bedellerinin gelecek haftadan itibaren ödenmeye başlanacağını söyledi.

A+A-

Hasan Karal, Rize Gazeteciler ve Muhabirler Derneği'nde düzenlediği basın toplantısında, hazinenin yaş çay destekleme bedellerinin ödenmesi için çalışmalarını tamamladığı söyledi.

Yaş çay destekleme bedellerinin gelecek hafta ödenmeye başlanacağını belirten Karal, "25 Mart tarihinden itibaren destekleme bedelleri müstahsilin hesabına geçecek. Yaklaşık olarak 148 milyon lira destekleme bedeli ödenecek" dedi.

Rize Limanı için de 20 milyon lira ödenek çıkarıldığını ve Kentsel dönüşüm çalışmalarının hızla devam ettiği vurgulayan Karal, "Yeniköy ve Tophane Mahallesi öncelikli bir çalışma başlatıldı. Rize Belediyesi ve TOKİ ortak çalışma yürütüyor. Rize'nin çehresi kentsel dönüşüm çalışması sonrası değişecek" dedi.

Rize Üniversitesi'nin adının Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi olarak değişmesi konusunun gelecek hafta Meclis Genel Kuruluna geleceğini de kaydeden Karal, "Ayrıca Üniversite kampüsünün genişlemesi için kamulaştırma kararı Bakanlar Kurulu'ndan çıktı. Gerekli ödenekler ayrıldı. İlave fakülteler ve Ar-Ge binası yapacağız" şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
15 Yorum