1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Yasin'in gitme zamanı geldi
Yasin'in gitme zamanı geldi

Yasin'in gitme zamanı geldi

Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah, "Yasin'in kafasına büyük kulüp girdi, artık Rize'den gitmeli" yorumunu yaptı.

A+A-

Fenerbahçe'nin büyük oranda anlaştığı, ardından da transfer etmek için Beşiktaş'ın da devreye girdiği Yasin Çakmak konusu bir türlü tam olarak netliğe kavuşmadı.
Başkan A. Kadir Çakır, "Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Yasin’i bizden resmen istedi. Bonservisi konusunda da anlaştık. Futbolcu ile Fenerbahçe Kulübü arasındaki görüşmeler sürüyor, iş bitmiş değil" diye konuştu.
ÖNCE FENER
Bu arada Beşiktaş Genel Menajeri Ali Gültiken'in de kendisini arayıp Yasin'i istediğini kaydeden Başkan Çakır, "Kendisine, Fenerbahçe ile görüştüğümüzü ve önceliğin bu kulüpte olacağını aktardık. Eğer Fenerbahçe olmazsa Beşiktaş ile masaya otururuz" dedi. Bu arada Basın Sözcüsü Aykut Ferah da konuyla ilgili olarak, "Yasin'in kafasına büyük kulüp girdi, artık Rize'den gitmeli" yorumunu yaptı. (Karadeniz)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum