1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Yasin'in yeri dolmazsa satmayız!
Yasin'in yeri dolmazsa satmayız!

Yasin'in yeri dolmazsa satmayız!

Rizespor Başkanı A.Kadir Çakır, "Taraftarımız merak etmesin, O'nun yerini dolduramayacağımıza inanırsak, asla satmayız" dedi

A+A-

Son günlerde Rizespor gündemini meşgul eden Yasin'in transferine değinen Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı A. Kadir Çakır, "O bizim evladımız ama profesyonellik böyle. Ancak taraftarımız merak etmesin, O'nun yerini dolduramayacağımıza inanırsak, asla satmayız" ifadelerini kullandı.
”Bizim hedefimiz, ilk yılımızda en kötü ihtimalle ilk 8 takım arasına girmek. Bütün adımlarımızı buna göre atıyoruz” diyen Başkan Çakır, “Hazırlık maçlarında sergilenen futbolun yanı sıra futbolcularımın hırsları ve inançları bizi fazlasıyla memnun ediyor.” Şeklinde konuştu.
Şu ana kadar kadrolarına çok kaliteli oyuncular kattıklarını ve bunu, oynadıkları iki ayrı turnuvada sergiledikleri futbolla herkese gösterdiklerini ifade eden Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Kadir Çakır, "Takıma yapılan takviyelerde, sadece bana göre değil, tüm sporseverlere göre tam isabet sağladık. Hazırlık maçlarında sergilenen futbolun yanı sıra futbolcularımın arzuları, hırsları ve inançları bizi fazlasıyla memnun ediyor. Bu takım için diyebileceğim tek söz, 'aman nazar değmesin' olur" diye konuştu.
HEDEF İLK 8
Bundan sonra en az 3 oyuncu daha transfer edeceklerini kaydeden Başkan Çakır, "Bizim hedefimiz, ilk yılımızda en kötü ihtimalle ilk 8 takım arasına girmek. Bütün adımlarımızı buna göre atıyoruz. Bu yolda şu ana kadar da iyi işler yaptığımızı düşünüyorum. Sol bek ve 2 stoper transferinden sonra çok daha iyi olacağız" dedi. (Karadeniz)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum