1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Yaz gelmeden boğulmalar başladı
Yaz gelmeden boğulmalar başladı

Yaz gelmeden boğulmalar başladı

Rize’de 13 yaşındaki Ozan Albayrak, arkadaşlarıyla birlikte serinlemek için girdiği derede akıntıya kapılarak hayatını kaybetti.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT – Edinilen bilgiye göre olay Rize Merkez’e bağlı Dörtyol mevkiinde meydana geldi. Olayda; İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Ozan Albayrak (13) arkadaşlarıyla birlikte serinlemek için Salarha Deresi’ne girdiler. Şiddetli akıntıdan dolayı serinlemeye giren üç çocuk boğulma tehlikesi yaşadı. İki çocuk dereden çıkmayı başarırken Albayrak akıntıya yenik düştü. Arkadaşları Albayrak için yardım istemeye gidince genç öğrenci akıntıya kapılarak derede kayboldu. Vatandaşlar, Jandarma ve Sivil Savunma ekiplerinin uzun süren arama çalışmalarından sonra Albayrak’ın cesedi gece yarısından sonra dere içerisindeki bir gölette bulundu. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız