1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Yazıcıoğlu MHP'ye göz kırptı
Yazıcıoğlu MHP'ye göz kırptı

Yazıcıoğlu MHP'ye göz kırptı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, ''Türkiye için ilkelerimiz doğrultusunda taviz vermeden her türlü uzlaşmaya açığız'' dedi.

A+A-

Yazıcıoğlu, Alperen Ocakları Samsun Şubesince, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle düzenlenen etkinliğe katıldı.
UZLAŞMALARA AÇIĞIZ
Seçimlerin yaklaştığına da işaret eden BBP Genel Başkanı Yazıcıoğlu, uzlaşmalara açık olduklarını belirterek, ''İnsanların yüzde 15'i BBP'ye sempati ile yaklaşıyor. İnsanların zihnindeki barajı yıkamadığımız için barajı aşamıyoruz. BBP olarak uzlaşmalara açığız. Türkiye için ilkelerimiz doğrultusunda taviz vermeden her türlü uzlaşmaya açığız'' dedi.
BAĞIMSIZ ADAYLAR DA OLABİLİR
İlkelerine uygun işbirliği söz konusu olmadığı taktirde de BBP'nin seçimlere gireceğini söyleyen Yazıcıoğlu, gerekirse bağımsız adaylarla seçime gireceklerini vurguladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum