1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Yeni MHP Rize İl Başkanı belli oldu
Yeni MHP Rize İl Başkanı belli oldu

Yeni MHP Rize İl Başkanı belli oldu

Zeki Mayi'nin görevden alınmasının ardından MHP Rize İl Başkanlığı'na Osman Cem Kazmaz getirildi.

A+A-

MHP Rize il başkanı Zeki Mayi'nin görevden alınmasıyla birlikte boşalan koltuğa il teşkilatını kurmak üzere İnşaat Yüksek Mühendisi Osman Cem Kazmaz getirildi.

Pazar53 editörüne görevlendirme ile ilgili bilgi veren Kazmaz, yeni yönetimi oluşturmak için çalışmalara başladığını ve ilk fırsatta kamuoyunun önüne çıkıp detaylı açıklamalarda bulunacağını söyledi.

Kazmaz, kurulacak MHP Rize İl Yönetiminin 2 yıl sonra yapılacak olağan kongreye kadar görevde olacağını kaydetti.

Cem Kazmaz Kimdir?

Rize'nin köklü ailelerinden Kazmazlar’a mensup Merhum Avukat ve Araştırmacı-Yazar Süleyman Kazmaz’ın oğlu olan Osman Cem Kazmaz 1961 doğumlu.

İlk, orta ve lise öğrenimini TED Ankara Koleji bünyesinde 1978 mezunu olarak tamamladıktan sonra Almanya Hannover Teknik Üniversitesi'nden İnşaat Yüksek Mühendisi olarak 1986 yılında mezun olan Kazmaz, müteakiben Braunschweig Teknik Üniversitesi'nde İşletme Master'ı yaptı.

Askerlik Hizmetini tamamladıktan sonra çeşitli NATO Projelerinde Müşavir Mühendis olarak çalışan Kazmaz, 1989 yılından itibaren kurucu ortağı olduğu şirkette yönetici olarak faaliyet gösteriyor.

Mart/2001 tarihinde yapılan Genel Kurulda TED Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilen Kazmaz, Mart/2002 Tarihinde de TED Yönetim Kurulunca TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu üyeliğine atanmıştı.

Çok iyi derecede Almanca ve İngilizce bilen Kazmaz, evli ve bir çocuk babası.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
25 Yorum