1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Yılmaz, dilenciye 50 YTL verdi
Yılmaz, dilenciye 50 YTL verdi

Yılmaz, dilenciye 50 YTL verdi

Seçim çalışmaları için yeniden Rize'ye gelen Mesut Yılmaz, kesenin ağzını açtı. Yılmaz, bir dilenci ile mısır aldığı satıcıya 50'şer YTL verdi.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT - Rize Bağımsız Milletvekili adayı Mesut Yılmaz, bir hafta aradan sonra Rize'ye dönerek seçim çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Vatandaşlarla tek tek görüşen Yılmaz, sevenleriyle hatıra fotoğrafı çektirip hediye ediyor. Ziyaretleri sırasında bir satıcıdan haşlanmış mısır alan Yılmaz, mısır satıcısına, "Beleş reklamını yapıyoruz. Karlı bir iş yaptın" diyerek şaka yaptı. Yılmaz, aldığı mısırı elleriyle kırarak yarısını eski Anavatan Partisi Rize İl Başkanı Mustafa Mataracı'ya verirken, bir mısır karşılığı mısır satıcısına 50 YTL ödedi. Yılmaz, daha sonra ayakları sakat olan bir dilenciyle sohbet ederek ona da 50 YTL verdi. Bir Rize Bezi Dokuma Atölyesi'ne giren Yılmaz ve ekibi burada Rize bezi ören genç kızlarla görüşerek oy istedi. Bir ara basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Yılmaz, seçim temposunu arttıracağını belirterek, "Rize'deki çalışmalarımın ikinci bölümüne bugün başladım. Birinci bölümde ilçe merkezlerinin ziyaretlerini tamamlamıştım. Şehir merkezinin bir bölümünü ziyaret edebilmiştim. Bugün ve yarın şehir merkezinde
çalışmalarımı sürdüreceğim. Daha sonra köy ziyaretlerine başlayacağım. Seçime kadar hiç ara vermeden Rize'deyim. Bir haftalık arada İstanbul'daki seçimle ilgili matbata işlerimi tamamladım. Rize'deki tüm seçmenlere birer mektupla ulaşacağım. Onlara adaylığımın nedenini anlatacağım. Rize'yi bir hafta aradan sonra seçim atmosferine daha bir girmiş buldum. Bizde seçime kadar tempoyu arttırarak devam edeceğiz" dedi.



Seçmen gezisi sırasında Yılmaz'ın yolunu kesen bir bayan seçmeni "Sen Rize'de büyümedin. Ama Rize'de doğup büyüyen bizi hiç tanımadı. Sen ise kalktın baba ocağın Rize'ye geldin. Seni bu yüzden seviyoruz" diyerek Yılmaz'a sarıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
30 Yorum