1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Yılmaz'ların söz düellosu
Yılmaz'ların söz düellosu

Yılmaz'ların söz düellosu

Mesut Yılmaz için, "Adaylıktan çekilsin" açıklaması yapan Şevki Yılmaz’a “En son ondan akıl alırım” diye cevap gelince Şevki Hoca ne dedi?

A+A-

Eski Rize milletvekili ve Rize Belediye Başkanı Şevki Yılmaz ile eski başbakanlardan Rize Bağımsız Milletvekili adayı Mesut Yılmaz’ın karşılıklı açıklamaları seçimlerin son haftasında gündeme damgasını vurdu.
Özel bir televizyonun canlı yayınında “Attan inip eşeğe binemezsin” diyerek Mesut Yılmaz’a adaylıktan çekilme çağrısı yapan Şevki Yılmaz’ın sözleriyle başlayan tartışma bugün de devam etti. Mesut Yılmaz’ın, “Şevki Yılmaz ile soyadından başka hiçbir ortak yanımız yok. Kendisi benim yerimde olmadığına göre bana bu tür tavsiyelerde bulunmasına da mahal yok. Dünyada en son akıl danışacağım kişi Şevki Yılmaz'dır” şeklindeki ifadeleri üzerine Şevki Yılmaz katıldığı bir başka özel televizyon kanalının canlı yayınında açıklamalar yaptı.
Mesut Yılmaz ile ortak tarafları olmadığından sevinç duyduğunu söyleyen Şevki Yılmaz, “Ya vardır dese üzülürdüm. Ortak benzerliğimiz nasıl olsun ki? Ben İmam Hatipler, Kuran Kursları kapanmasın diye mecliste aleyhte oy kullandım, o ise bu kanunun çıkması için mücadele vermiştir. Ben başörtüsü nedeniyle ağlayan insanların yarasına merhem olmak için mücadele verdim o ise başörtüsünü yasaklamak isteyenlerin yanında olmuştur. Nasıl Benzerliğimiz olsun ki?” diye konuştu. İşte Şevki Yılmaz’ın açıklamaları;


HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
14 Yorum