1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Yunan'a horonlu karşılama
Yunan'a horonlu karşılama

Yunan'a horonlu karşılama

1. Karadeniz Oyunları'na katılacak olan Yunanistan ekibi dün akşam geç saatlerde özel uçakla Trabzon'a geldi. Yunanlılar horonla karşılandı.

A+A-

Trabzon, Giresun ve Rize'de 2-8 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan 1 Karadeniz Oyunları'na katılacak olan Yunanistan ekibi dün akşam geç saatlerde özel uçakla Trabzon'a geldi.
Trabzon Havalimanı'nda horon ekibi tarafından karşılanan Yunanistan kafilesinde 170 sporcu 220 kişi yer alırken, Spor Bakanlığı Genel Danışmanı George Pigos basın mensuplarına dostluk mesajları verdi.


Trabzon'da kendilerini ikinci evlerindeki gibi hissettiklerini belirten Pigos, "Yakın ilginize çok teşekkür ediyorum. Burada kendimi ikinci evimde gibi hissediyorum. Sanırım bütün kafilede benimle aynı düşünüyor. Çok iyi müsabakalar geçireceğimizi düşünüyorum. Cimnastik hariç bütün branşlarda mücadele vereceğiz. Burada aynı zamanda arkadaşlık ve dostluk bağlarının güçleneceğine inanıyorum" dedi.

Türkiye ve Rusya'nın çok güçlü takımları bulunduğunu belirten Pigos, "Yarışmak mücadele etmek değil, öncelikle arkadaşlık ve var olan dostluk bağlarını geliştirmek öncelikli hedefimiz olacak. Barış yaprağını, zeytin dalını uzatmak için buradayız. Sporun verdiği mesaj dostluklarını güçlendirmek istiyoruz" diye konuştu.
Kafilede yer alan sporcular daha sonra otobüslerle kamp yapacakları otel ve tesislere gitti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız