1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Zafer Biryol'un üzüntüsü
Zafer Biryol'un üzüntüsü

Zafer Biryol'un üzüntüsü

Bursa - Rize maçının 90 + 2. dakikasında penaltıyı gole çeviremeyen eski Bursasporlu Zafer Biryol, o atışı yapmak istemediğini söyledi.

A+A-

Muhammet KAÇAR - Geçtiğimiz hafta sonu oynanan Bursaspor - Ç.Rizespor maçının 90 + 2. dakikasında kazanılan penaltıyı gole çeviremeyen eski Bursasporlu Zafer Biryol, "Ben o penaltıyı atmak istemedim, ama mecbur kaldım. Kaleci Ömer beni iyi tanıdığı için bunu anladı, üzgünüm" dedi.
Önceki hafta eski takımı Fenerbahçe 'ye karşı attığı Penaltı golüyle takımının galibiyetinde önemli pay sahibi olan Zafer Biryol, geçen hafta yine eski takımı Bursaspor'a karşı son dakikada kazanılan penaltı atışını gole çevirememişti. Biryol, "Ben o anda penaltıyı atmak istemedim. Bunu da söyledim. Çünkü kaleci Ömer beni çok iyi tanır. Ama başka atmak isteyende çıkmadı bende mecbur attım. Ömer ile göz göze geldik. Beni iyi tanıyordu ve bunu da anladı. Çok üzgünüm. Ne yapalım futbolun kaderi bu, Hepsi bu işin içinde, Bunları da yaşamak ve anlamak gerek, Her futbolcu gol kaçırabilir, Bunu düşünmemeliyim, Zaten aklıma geldikçe moralim bozuluyor" dedi.
Zafer Biryol kaçırdığı penaltıdan dolayı oldukça üzgün olduğunu belirterek "Bunu yaşamak hiç bir futbolcu istemez ama artık Ankaraspor maçını düşünüyorum. Orada atacağım gol yada gollerle bu penaltıyı telafi edeceğim. Takım olarak ta bu maça inandık kazanmaktan başka çaremizde yok. Eksiklerimiz var ama başarabilecek güzümüzde var" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum