1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Zeki Mayi Pazar'dan startı verdi
Zeki Mayi Pazar'dan startı verdi

Zeki Mayi Pazar'dan startı verdi

MHP Rize Milletvekili Adayı Zeki Mayi, Pazar'da esnaf ziyaretleri yaptı, vatandaşlarla biraraya geldi. Mayi, Ankara'da çayın vekili olacağını söyledi.

A+A-

UĞUR ÇELİK
MHP Rize 1. sıra milletvekili adayı Zeki Mayi, Pazar’da vatandaşlar ve esnaflarla biraraya geldi.

Seçim çalışmalarını Pazar’dan başlatan Mayi, çayın vekili olmaya talip olduğunu ve vatandaşın desteğini beklediğini ifade ederek, “Rize’nin; siyasi, sosyal, ekonomik problemlerinin çözümünde MHP şemsiyesi altında Allah nasip eder seçilirsek mücadele edeceğiz. Mücadelemizin sacayağından biri çay ve Çaykur’dur. Hükümetin parti programında Çaykur’un özelleştirilmesi var. 2006’nın 9 yıllık kalkınma planında, Resmi Gazete’de yayımlandı; 2007–2013 yılları arasında özelleştirilecek kurumlar arasında Çaykur da vardır. Çaykur’un özelleştirilmesi halinde Rize’de insanımız kalmayacağı, başka bölgelere göç edeceği gerçeğinden hareketle, buna karşı duracağız. Bu noktada çalışmalarımızı anlatmak üzere Pazar’a geldik. Burada ilgi gördük. Vatandaşımız, ‘Çaykur’u özelleştirmemek lazım’ diyor. Bu konuda vatandaşlarımızın beklentisi doğrultusunda Çaykur’u özelleştirmemek için mücadele vereceğiz.” dedi.

MHP 3. sıra adayı Cem Kazmaz’ın istifasıyla ilgili de açıklamada bulunan Mayi, “MHP Genel Merkezi’ne adaylık müracaatında bulunmuşlar. Arkadaşlar sıralamadaki yerini beğenmemiş olacak ki, farklı düşünebilir. O konuda bir sıkıntımız yoktur. Biz önümüzdeki süre içerisinde adaylarımızla birlikte çalışmalarımızı devam ettireceğiz.” ifadelerini kullandı.

35624

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
24 Yorum