1. YAZARLAR

  2. Hızır TONYALI

  3. Zor oldu, iyi oldu!
Hızır TONYALI

Hızır TONYALI

Yazarın Tüm Yazıları >

Zor oldu, iyi oldu!

A+A-

Zirve hedefiyle başladığı Ligde geride kalan 4 haftada galibiyet alamayan Pazarspor ile kümede kalmak için yeni bir umutla Teknik kadro değişikliğine giden Tokatspor arasında Pazar İlçe Stadında oynanan müsabakayı ev sahibi ekip 2-1 kazandı.
Pazarspor haftalardır hasret kaldığı galibiyete ulaşmak için ilk dakikalarda diri ve istekli bir oyun ortaya koydu.
Üst üste geliştirdiği ataklarla maçı kazanma arzusunu ortaya koyan Pazarspor’a karşı Tokat da oyunu çirkinleştirmeden açık bir futbolla cevap verince ilk yarı karşılıklı ataklarla geçti.
İkinci yarı ise Pazarspor oyunu rakip sahaya yıkmak ve istediği gole ulaşmak isterken kalesinde gördüğü bir kontratak golle adeta şoku yaşadı.
Ancak çabuk toparlanan Pazarspor mağlubiyetten galibiyete ulaşarak zoru başardı ve Tokatspor’u 2-1 mağlup ederek haftalar sonra ilk galibiyetini aldı. Müsabakanın hakemleri maalesef maçın başından sonuna her iki takım açısından da oyunun yükünü kaldırabilecek bir izlenim veremediler. Özellikle orta hakem çaldığı yanlış düdüklerle ve gösterdiği kartlarla Pazarspor taraftarlarının büyük tepkisini aldı.
Kısacası Pazarspor haftalar sonra 3 puanla tanışırken, evinde son haftaların flaş takımı Erzurum’u yarım düzine gol atarak mağlup eden lider Giresunspor’u da yalnız bırakmaya niyetli olmadığını ortaya koydu.
Pazarspor bu sezon Tokatspor ile yaptığı hiçbir maçı kazanamamıştı. 1. periyottaki ilk maçta kendi evinde 2-0 yenik durumdayken skoru 2-2 yapan Pazarspor, deplasmanda da Tokatspor ile 1-1 berabere kalmıştı. Bugünkü galibiyet, 1. periyot da dahil Tokat karşısında alınan ilk 3 puan oldu aynı zamanda.
Gerçek gücünü tam olarak sahaya yansıtmakta zorlanan Pazarspor’a bu galibiyetin gelecek haftalar için moral olmasını dilerim.
Pazar günü Erzincan deplasmanından 3 puanla dönmesi halinde Pazarspor iddiasını bu grupta devam ettirir diye düşünüyorum...

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum