1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Hamidiye’deki engeller kalkıyor
Hamidiye’deki engeller kalkıyor

Hamidiye’deki engeller kalkıyor

Pazar Hamidiye mahallesinde ABD’deki hayırsever işadamı Ali Sarıoğlu tarafından yapımı üstlenilen ilköğretim okulu inşaatı için çalışmalara başlandı.

A+A-

Rize Belediye Başkanlığı binasında yapılan AK Parti Rize Milletvekilleri Ali Bayramoğlu, Dr. Lütfü Çırakoğlu ile Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Rize Milli Eğitim Müdürü Rasim Çelik, Pazar Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Basa ve Okul yapacak olan yardımsever işadamının vekili Şefik Sarıoğlu’nun da katıldığı bir değerlendirme toplantısı yapıldı.

SARIOĞLU'NDAN YENİ BAĞIŞ SÖZÜ
4 saat süren toplantı sonucunda Ak Parti Rize Milletvekili Ali Bayramoğlu, yaptığı açıklamada prosedürün işlemeye başladığını belirterek, “Hamidiye’de bulunan Bölge Trafik İstasyonunda bir ön inceleme yapılacak. Bu yerdeki bina yıkılıp aynı yerde üç gözlü hizmet büroları yapılacaktır. Milli Eğitim Müdürümüz Rasim Çelik bu iş için görevlendirilmiştir. Bu yerin hayırsever vatandaşımıza tahsis edilmesi için hemen girişimler başlatılacaktır. Arsa hayırsever Sarıoğlu ailesine teslim edildikten sonra Pazar Belediyesi’nden ruhsat alınıp inşaata başlanacaktır. Ayrıca bu hayırsever ağabeyimiz Pazar ilçemizde bir de yaşlılar yurdu yapacağını belirtti. Bu gibi vatandaşlarımıza Devletin yardımcı olması lazımdır.” dedi.


   İlgili Haberler:
* Pazar'a hayırseverden okul
*
Pazar'da okul skandalı
* Okul skandalında 2. perde

* Bayramoğlu okul için devrede

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum