Gökhan Ünal'a imza töreni

Trabzonspor ile 3+1 yıllığına anlaşan ve dün sözleşme imzalayan Kayserispor'un golcü oyuncusu Gökhan Ünal için Trabzon'da imza töreni düzenlendi.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki kulüp binasında yapılan törende konuşan Başkan Sadri Şener, Gökhan Ünal'ı Trabzonspor'a kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Trabzonspor'da göreve geldiklerinde önlerinde 2 seçenek bulunduğunu belirten Şener, "Bunlardan birisi alt yapıdan ve bölge takımlarından alacağımız oyuncularla hedefe ilerlemek, ikincisi ise kaliteli isimleri kadromuza katarak özlenen başarıları yakalamaktı. Biz ikinci yolu seçerek hareket ettik ve kaliteli isimleri bünyemize kattık. Gökhan Ünal'ın alınmasıyla transferi da yüzde 95 bitirdik. Bu transferin ardından biraz dinlenmek istiyoruz. Transfere bir ay kadar ara vereceğiz. Sizlerden de transfer haberlerine ikinci sayfalarda yer vermenizi bekliyorum" dedi.

Bordo-mavili taraftara çağrıda bulunan Başkan Şener, Trabzonspor taraftarının da diğer büyük kulüplerin tarafları gibi kuyruklara girerek kombine bilet almalarını ve bunu da acele yapmalarını istedi.

Transferde büyük kulüplerle yarışacak düzeye geldiklerini ve önümüzdeki yıl çok iyi bir Trabzonspor seyrettirmek istediklerini dile getiren Şener, çok özel bir durum olmadıkça diğer işlere yönelmek istediklerini ifade etti. Daha sonra gazetecilerin sorularını cevaplandıran Başkan Sadri Şener, Vestel Manisasporlu Burak defterinin tamamen kapandığını belirterek, "Gökhan Ünal 2 tane Burak eder" diye konuştu.

Yapılan transferlere ödenen parayla ilgili konuşan Şener, "Gökdeniz'in transferinden para geldi. Ayrıca benzin istasyonundan da 4-5 milyon dolarlık ekstra para gelecek. Bunun yanında Avea'dan ve Digitürk'ten de gelecek paralar var" dedi.

Ayrılırken borçsuz bir kulüp bırakmak ve gelecek sene de denk bir bütçe oluşturmak istediklerini kaydeden Şener, milli takıma gidecek bir kadro kurmayı hedeflediklerini vurgulayarak bundan sonra işin hocaya düştüğünü söyledi.

Trabzonspor'un yeni transferi Gökhan Ünal ise, bordo-mavili kulüple sözleşme imzalamanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, "Buraya gelmemdeki en büyük sebep Trabzonspor'a olan sempatimdi. Bu sempati de Kayseri'deki Trabzonlu arkadaşlarımın çok olmasından kaynaklanıyor. Burada büyük hedeflerim var. Taraftarlara layık olmaya çalışacağım. Bizlere destek vermelerini istiyorum. Neler yapacağımı biliyorum. Ben Trabzonspor'a yıldız olarak gelmedim, görev adamı olarak geldim" diye konuştu.

Gökhan Ünal, imza töreninin ardından tesislere gelen bordo-mavili taraftarları selamladı.

Trabzonspor Haberleri