İşte Trabzonspor'un yeni başkanı

Sadri Şener ve İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yarıştığı Trabzonspor'un tartışmalı kongresinde oy sayma işlemleri bitti. İşte yeni Başkan:

Trabzonspor'un 56. Olağan Genel Kurulu'nda Sadri Şener ve İbrahim Hacıosmanoğlu yarıştı.
5 bin 961 delegeden 3 bin 296 kişinin oy kullandığı kongrede 2151 oy alan Sadri Şener Trabzonspor'un yeni Başkanı oldu. İbrahim Hacıosmanoğlu ise 1132 oy aldı. Resmi olmayan rakamları açıklayan divan sayımda 6 oyluk bir sapma olduğunu ancak sonucu etkilemeyeceği için kesin olmayan sonucu açıkladıkalrını söyledi. Yeniden yapılacak toplama işleminden sonra resmi sonuçlar bildirilecek.
Trabzonspor Başkanlığına seçilen Sadri Şener ile rakibi İbrahim Hacıosmanoğlu birlikte kürsüye çıkarak birer konuşma yaptılar.
Şener ve Hacıosmanoğlu karşılıklı dostluk mesajları verdiler.
Sadri Şener, yaptığı kısa konuşmada, "Trabzonspor'da başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu'nu kucaklıyorum, birlik ve beraberlik içinde çalışacağız. Bu kongre Trabzonspora hayırlı olsun” dedi.
İbrahim Hacıosmanoğlu ise, "İnşallah bir gün bu nöbeti devralırım. Bundan sonra da Trabzonspor'un neferi olarak çalışacağım. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

SADRİ ŞENER KİMDİR?
1951 yılında Trabzon'da doğan Şener, İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu.
Trabzonspor yönetim kurullarında 10 yıl süreyle hizmet veren Şener, 1990'da bu kulübün başkanlığına seçildi. 1994'e kadar başkanlık görevini sürdürdü.
İŞTE SADRİ ŞENER'İN LİSTESİ
Trabzonspor Başkanı seçilen Sadri Şener'in listesi şu isimlerden oluştu:
"Hayrettin Hacısalihoğlu, Levent Erkuloğlu, Celil Hekimoğlu, Mahmut Aksu, Necmettin Aytekin, Cenker Üstün, Saner Ayar, Hasan Yener, İhsan Alioğlu, Mehmet Öksüzoğlu, Muammer Saka, Dursun Köse, Kenan Sönmez ve Ali Sürmen"

Trabzonspor Haberleri