Ziya Doğan istifa etti

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, görevinden istifa etti.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bu sabah yapılan çalışmaya takımın başında katılmayan Ziya Doğan'ın yerine takımı kaptan Hüseyin Cimşir çalıştırdı. Doğann saat 11.00'da basın açıklaması yaptı.

Trabzonspor'da göreve geldiği dönemin ikinci yarısında iyi bir çıkış yaşadıklarını söyleyen Doğan, yeni döneme şampiyonluk parolası ile başladıklarını fakat çok büyük şanssızlıklar yaşadıklarını ifade etti.

Takımın iskeletinin çok iyi olduğunu ve yinede şampiyonluğu yakalayabilecek güçte olduğunu söyleyen Doğan, gerek başkan gerekse yönetim kurulu ile yaptığı son görüşmelerin ardından karşılıklı olarak yollarını ayırmaya karar verdiklerini söyledi.

Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra iyi veya kötü açıklamaları olmayacağını söyleyen Doğan " Ben kimseyi suçlamam suçlayacaksam yüzüne karşı söylerim" dedi.

Trabzonspor!a büyük bir taraftar desteği ile geldiğini de söyleyen Doğan "Çok küçük bir kesim bana karşıydı, Trabzonspor taraftarının bana desteğini ve sevgisini biliyor onlara teşekkür ediyorum" dedi.

Yönetim kuruluna yardımcı hocaların devam edebileceği doğrultusunda bilgi verdiğini de söyleyen Doğan, yönetimin yeni hoca gelene kadar Osman hoca çalıştırması teklifi getirdiğini fakat bu teklifi Osman hocanın kabul etmediğini söyleyerek "Bu konuda kendi düşüncesine saygı duymak lazım. Şu anda takımı yeni hoca gelene kadar kaptan hüseyin çalıştıracak" dedi.

Bugün itibarı ile Trabzonspor Teknik direktörlüğünden ayrıldığını söyleyen Doğan gelecek yeni hoca ve Trabzonspor'a başarılar diledi.

HOCA ARAYIŞLARI

Trabzonspor'da göreve getirilmesi düşünülen ilk ismin Samet Aybaba olacağı, bu konuda kendisine teklif getirildiği öğrenilirken, bu tercihte Özkan Sümer'in etkili olduğu da ifade edildi.

Bilindiği üzere Özkan Sümer başkanlığı döneminde Teknik Direktör olarak Samet Aybaba ile çalışmış ve ona bugün Başkan Albayrak'ın Ziya Doğan'a verdiği gibi tam destek vermişti.

Diğer taraftan Kasımpaşaspor'dan ayrılan Kadir Özcan'ın ve  Ersun Yanal'in de Trabzonspor teknik direktörlüğü için isimlerinin konuşulduğu belirtiliyor.

Trabzonspor Haberleri