1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Vali Esen'den okul çözümü
Vali Esen'den okul çözümü

Vali Esen'den okul çözümü

Rize Valisi Kasım Esen, hayırsever işadamının Pazar Hamidiye’de yaptırmak istediği ilköğretim okulunun arsasında inceleme yaptı, çözüm için öneri getirdi.

A+A-

Rize Valisi Kasım Esen, beraberinde Rize İl Milli Eğitim Müdürü Rasim Çelik ile Pazar Kaymakamı Yalçın Sezgin ve Belediye Başkanı Hikmet Hatırnaz’la birlikte hayırsever işadamı Ali Rıza Sarıoğlu’nun ilköğretim okulu yaptırmak istediği Hamidiye’deki arsada inceleme yaptı.


Vali Esen kıyı kenar çizgisi engelinin aynı arsanın bitişiğinde bulunan Trafik Bölge İstasyonu’ndan kazanılacak alanla telafi edileceğini belirterek, prosedürün işletilmeye başlandığını söyledi.

Pazar Kaymakamı Yalçın Sezgin’den arazi ile ilgili bilgi alan Rize Valisi Kasım Esen, daha sonra Belediye Başkanı Hikmet Hatırnaz’a yasal prosedürün bir an önce başlatılmasını istedi.

Hayırsever işadamının vekili Şefik Sarıoğlu’na okul arsasının bir an önce teslim edilerek inşaatın başlatılmasını isteyen Vali Esen, “Arazinin kıyı kenar çizgisi nedeniyle okul yapımına uygun olmaması nedeniyle arsanın etrafından yapılacak eklemelerle yasal prosedürün yerine getirilmesi için çaba sarf ediyoruz. Bu anlamda Bölge Trafik İstasyonu’nun yıkılarak kazanılacak alanın okul arsasına eklenmesiyle inşaata başlanabileceğini gördük.” Dedi.



   İlgili Haberler:
* Pazar'a hayırseverden okul
*
Pazar'da okul skandalı
* Okul skandalında 2. perde

* Bayramoğlu okul için devrede
* Hamidiye'deki engeller kalkıyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum