1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. 15 Temmuz şehidi Murat Naiboğlu'nun ismi memleketi Pazar'da yaşatılacak
15 Temmuz şehidi Murat Naiboğlu'nun ismi memleketi Pazar'da yaşatılacak

15 Temmuz şehidi Murat Naiboğlu'nun ismi memleketi Pazar'da yaşatılacak

15 Temmuz hain darbe kalkışmasında İstanbul'da şehit olan Murat Naiboğlu'nun hatırasını memleketi Pazar'da yaşatmak isteyen anne Nermin Naiboğlu, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa'yı makamında ziyaret etti.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında Türk Telekom Acıbadem binası önünde darbe girişimine karşı koyarken şehit düşen Rize Pazarlı 2 çocuk babası Murat Naiboğlu’nun annesi Nermin Naiboğlu, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa’yı makamında ziyaret ederek, oğlunun isminin bir kuruma verilerek hatırasının memleketi Pazar’da yaşatılması isteğini dile getirdi.

anne2-003.jpg
 
5 çocuk annesi Nermin Naiboğlu, oğlunun memleketi Pazar’ı çok sevdiğini ifade ederek, onun ismini taşıyan kurumda hatırasının yaşamasını arzu ettiğini söyledi. Başkan Ahmet Basa, bu konuda gerekli çalışmayı yapacaklarını ve şehit Murat Naiboğlu’nun aziz hatırasını yaşatmak noktasında gerekli adımları atacaklarını söyledi. 

naib1.jpg

Başkan yardımcısı Dursun Güneş de şehitlere minnet ve vefa duygusu içerisinde olduklarını vurgulayarak, rahmet ve minnetle andıkları Murat Naiboğlu’nun aziz hatırasını memleketi Pazar’da yaşatmak için çaba içerisinde olacaklarını söyledi.

muratnaiboglu.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum
İlgili Haberler