1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. 30 Ağustos Zafer Bayramı buruk kutlandı
30 Ağustos Zafer Bayramı buruk kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı buruk kutlandı

Son günlerde yaşanan terör olayları nedeniyle 30 Ağustos Zafer Bayramı törenleri sadece çelenk koyma ve tebrikleri kabul şeklinde icra edildi. İşte Rize ve Pazar'dan kareler:

A+A-

30 Ağustos Zafer Bayramı Pazar ilçesinde sabah saat 09,30’da Meydan Parkındaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması, saygı duruşu, İstiklal Marşı'nın okunması ve göndere bayrak çekilmesi ile başladı.

pazar4-001.jpg

Törene Kaymakam Vekili Selçuk Köksal, Garnizon Komutan Vekili Gökhan Erer, Belediye Başkanı Ahmet Basa, İlçe Emniyet Müdürü Güngör Kaptan, daire amirleri, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile askeri erkân katıldı.

pazar5-001.jpg

Buradaki törenin ardından Pazar Askeri Gazinosu’nda Kaymakam V. Selçuk Köksal, Garnizon Komutan V. Gökhan Erer, Belediye Başkanı Ahmet Basa tebrikleri kabul etti.

rize1-001.jpg

Rize’de ise Vali Ersin Yazıcı'nın makamında tebrikleri kabul etmesinden sonra 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, Cumhuriyet Meydanında devam etti.

rize4-002.jpg

Burada yapılan törende, Vali Ersin Yazıcı, İl Garnizon Komutanı Jandarma Albay Semih Coşkun ve Rize Belediye Başkan vekili Ali Rıza Sancaktutan tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.

Gazi Mustafa Kemal ve aziz şehitlerin manevi huzurunda saygı duruşu ile İstiklal Marşı okunarak göndere bayrak çekildi. Törene, resmi kurum müdürleri, askeri erkân, siyasi parti il temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Jandarma Binbaşı Özgür Özgü tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın önemini anlatan konuşma ile Rize Cumhuriyet Meydanındaki 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları sona erdi.

rize3-002.jpg

rize2-002.jpg

pazar3-002.jpg

pazar2-003.jpg

pazar1-003.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum