1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. 5 cenaze gözyaşlarıyla uğurlandı
5 cenaze gözyaşlarıyla uğurlandı

5 cenaze gözyaşlarıyla uğurlandı

Trabzon'un Çaykara ilçesinde dün uğradıkları silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden 5 kişi, bugün son yolculuklarına uğurlandı.

A+A-

Ersen KÜÇÜK / TRABZON
İlçenin Ulucami köyünde dün gerçekleştirilen silahlı saldırıda hayatlarını kaybeden baba Muzaffer Gargar (54), kızı Esma Yeter (27), ikiz oğulları Murat ve Metin Gargar (12) ile Ali Güven'in (35) cenazeleri, Of Devlet Hastanesi morgundan alınarak Ulucami köyüne getirildi.

Çok sayıda vatandaşın katıldığı cenaze namazı, ikindi namazının ardından köydeki Ulucami'de kılındı.




Babası ve 3 kardeşini kaybeden Fatih Gargar'ın oldukça üzgün olduğu gözlenirken, kılınan cenaze namazlarının ardından 5 kişi köydeki aile mezarlıklarında toprağa verildi. Olayın işlendiği evin mühürlendiği gözlenirken, evde 26 tane boş kovan bulunduğu öğrenildi.

Öte yandan, olayla ilgili aranan zanlı Eyüp T.'nin Manisa'da 20 gün önce oğlunu trafik kazasında kaybedince bunalıma girdiği, katliamı da kayınpederinin eşi Sakine'yi sürekli Trabzon'a çağırması nedeniyle işlemiş olabileceği ileri sürüldü. Gasp, organize suç örgütü üyesi olmak gibi suçlardan cezaevinde yattığı ve 6 ay önce cezaevinden çıktığı öğrenilen Eyüp T.'nin cezaevinde de 'infaz koruma memurunu rehin almak' ve 'başka koğuşlara esrar göndermek' gibi suçlar işlediği iddia edildi. Şahıs ile olayda kendisine yardım ettiği ileri sürülen M.T.'nin aranmasının sürdüğü ifade edilirken, şahısların hala bölgede oldukları öğrenildi. Çaykara ilçesinde bir benzin istasyonundan bugün öğle saatlerinde bir diş hekimine ait cipin çalındığı ihbarını alan jandarma ekipleri, Eyüp T. ve beraberindekiler tarafından bu aracın çalınmış olabileceği şüphesi üzerinde duruyor. Bölgedeki tüm yollarda jandarma kontrollerini sıklaştırdı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız