1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. 55 yıldır Pazar Meydanı'nda ayakkabı boyuyor!
55 yıldır Pazar Meydanı'nda ayakkabı boyuyor!

55 yıldır Pazar Meydanı'nda ayakkabı boyuyor!

13 yaşından beri ayakkabı boyacılığı yapan ve hiç evlenmeyen 68 yaşındaki Kemal Dönmez, 'Benim hayat arkadaşım boya sandığım' diyor!

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Rize’nin Pazar ilçesinde 55 yıldır ayakkabı boyacılığı yapan Kemal Dönmez, boya sandığının kendisi için hayat arkadaşı olduğunu söyledi.

Pazar Meydanı’nda her sabah büyük bir titizlikle boya sandığını kurup işine başlayan Dönmez, 13 yaşından beri ayakkabı boyattığını söyleyerek, “Benim elimden başka iş gelmiyor ne yapayım? Boya sandığım benim hayat arkadaşım. Hiç evlenmedim, evlenmeyi de düşünmüyorum.” dedi.

kemal02.jpg

Kar, soğuk, sıcak demeden açık alanda ayakkabı boyattığını söyleyen 68 yaşındaki Kemal Dönmez, şimdiye kadar hiç hastalanmadığını, doktor yüzü görmediğini söylüyor.

Tek sıkıntısının para vermeyen vatandaşlar olduğunu anlatan Dönmez, “Ayakkabısını boyatıp çekip gidenler var. Ben 2 Lira’ya ayakkabı boyatıyorum onu da vermiyorlar. Bazen bozuk yok deyip 1 TL atıyorlar. Bazıları da boya sandığımı saklıyor, beni korkutuyorlar. Şaka yapıyorlar. Aç, susuz yaşarım ama boya sandığım olmadan yaşayamam.” diye konuştu.

kemal01.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum