1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. 6 aday birden yola kurdele kesti!
6 aday birden yola kurdele kesti!

6 aday birden yola kurdele kesti!

Rize Belediyesi'nin rutin yol açılışı, 6 Ak Partili aday adayının da katılımıyla adeta mitinge döndü. Adaylar kurdeleyi tuttu, Bakırcı da kesti!

A+A-

İlyas GÜR - Rize Belediyesi’nin Yukarı Kaplıca Mahallesi’ndeki yol açılışına Ak Parti’nin 6 tane Rize Milletvekili aday adayı birden katılınca açılış tanıtıma döndü.
Yukarı Kaplıca Mahallesi ile Dağsu Mahallesi arasındaki 1,5 kilometrelik alana 25 bin ton asfalt dökerek 350 bin YTL masraf eden Rize Belediyesi’nin organize ettiği yol açılışına AKP Rize Milletvekili aday adayları İsmail Safi, Av. Seher Kandil, Av. Harun Mertoğlu, Eczacı Davut Birben eski İl başkanı Hasan Karal ve Dr. Lütfü Çırakoğlu birlikte katıldılar.
Yolun açılışında konuşan Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı “Belediye olarak üst mahallelere diğer mahallelerden daha çok yatırım yaptık. Bunun nedeni Rize dağ ile deniz arasında sıkışmış bir şehirdi. Biz Rize şehrini üst mahallelere doğru açmayı planlıyoruz” dedi.

Bakırcı, AKP Milletvekili aday adaylarının yol açılışına katılmasıyla ilgili de, “Bu arkadaşlarımız biri dışında Rize’de yaşıyor. Diğer arkadaşımız Ankara’da yaşamasına rağmen sık sık Rize’ ye geldiği için ilimizin sorunlarını da biliyor. Diğer partiler milletvekili adayı bulamazken bizim partimizden 12–13 aday adayı çıkması zenginliğimizi, halkımız tarafından benimsendiğimizi ortaya koyar. Aday adayı olan arkadaşlarımızdan birisi bayan. Toplumumuzun yüzde 50’ si bayandır. İlk kez Rize’den bir bayan adayı çıkması bizi onurlandırdı” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum