1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. AK Parti Pazar'da 3-0 istiyor
AK Parti Pazar'da 3-0 istiyor

AK Parti Pazar'da 3-0 istiyor

AK Parti Pazar'da İl Genel Meclisi’nden 3-0'lık sonuçla çıkmayı hedefliyor. Çalışmalar köy köy devam ediyor.

A+A-

AK Parti, Pazar belediye Başkanlığı'nın yanı sıra İl Genel Meclisi üyeliğine de iddialı hazırlanıyor. Pazar'dan Rize İl Genel Meclisi üyeliğine Rasim Çorbacı, Leyla Veyisoğlu ve Mehmet Sarıbaş'ı aday gösteren AK Parti, çalışmalarını köy köy devam ettiriyor.

AK Parti Pazar İlçe Başkanı Adem Yıldız ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı köy gezilerinde vatandaşların ilgi ve desteği karşısında umutlu açıklamalar yapan AK Parti Pazar İl Genel Meclisi 1. sıra adayı Rasım Çorbacı, “Bizim hedefi ve çalışmamız 3 üyeliği de partimizin kazanması içindir. Bu dönemde özellikle KÖYDES kapsamında ilçemize daha büyük yatırımların kazandırılması için AK Parti olarak İl Genel Meclisi'nde tam kadro çalışmak istiyoruz. Geçen dönem 2-1 çıkaran Pazar, bu dönemde AK Parti'yi Rize'de 3-0'lık neticeyle temsil edecek inşallah.” dedi.

Tarihi Başköy köprüsünde vatandaşlarla sohpet eden AK Parti heyeti daha sonra Yeni Irmak köyüne geçerek burada çalışmalarını devam ettirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum