1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ak Parti vekilleri mazbata aldı
Ak Parti vekilleri mazbata aldı

Ak Parti vekilleri mazbata aldı

AK Parti'den Rize milletvekili seçilen Bayram Ali Bayramoğlu ve Dr. Lütfi Çırakoğlu mazbatalarını Rize İl Seçim Kurulu Başkanı Kenan Hasdemir'den aldı.

A+A-

Haber ve Fotoğraflar:
Bayram Ali KAVALCI
Mazbatalarını alan her iki vekil de Rize'de huzur içinde geçen bir seçim dönemi yaşandığınına vurgu yaparak, bundan böyle Rize için, ülke için en iyi hizmeti verme yarışına gireceklerini söylediler. Bayramoğlu ve Çırakoğlu, Rize’nin meselelerini kendilerine tanınan imkanlar, kanunlar ve hukuk çerçevesinde çözmek için gece gündüz çalışacaklarını, aldıkları her oyun hakkını vereceklerini dile getirdiler.

İl Seçim Kurulu Başkanı Hasdemir, mazbata töreninde 23. dönem milletvekili seçiminde AK Parti'den milletvekili seçilen Bayramoğlu ve Çırakoğlu'nu başarılarından dolayı kutlayarak, ülkeye ve millete hayırlı olması temennisinde bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum