1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. AK Parti'de aday adaylarına teşkilat desteği yok!
AK Parti'de aday adaylarına teşkilat desteği yok!

AK Parti'de aday adaylarına teşkilat desteği yok!

Aday adaylarıyla bir araya gelen AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, 'Aday adaylarımız kendi çalışmalarını kendileri yürütecek' dedi.

A+A-

AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı aday adaylık sürecinin sonra ermesinin ardından aday adaylarıyla ilk toplantısını yaptı.

İl başkanı Avcı, Başkan Yardımcıları ishak Alim ve Himmet İstif ile birlikte, 7 Haziran genel seçimlerinde Rize’den aday adaylık müracaatında bulunan isimlerle bir araya geldi. Toplantıda aday adayları birbirleriyle tanışarak süreç sona erene kadar çalışmaların nasıl yapılacağı konusunda istişarede bulundu.

akpart2.20150223164958.jpg

İl başkanı Avcı aday adaylık süreci boyunca teşkilatların tüm adaylara eşit mesafede olacağını belirterek, “Aday adaylarımız kendi çalışmalarını kendileri yürütecekler. Biz teşkilatlar olarak tüm adaylarımıza eşit mesafede olacağız. Tabi bu süre zarfında teşkilatlarımız çalışmalarına devam edecektir. Adaylık sürecinin sona ermesiyle birlikte belirlenen adaylarımızla birlikte tüm teşkilatlarımız sahada olacak ve çalışmalarını yürüteceklerdir.“ dedi.

akpart1.20150223165037.jpg

İl Başkanı Avcı 26 Şubat’ta aday adayı tanıtım toplantısı gerçekleştireceklerini ifade ederek, “1 Mart’ta yapacağımız temayül yoklamaları öncesi aday adaylarımızla bir toplantı düzenleyerek kendilerini teşkilatlara anlatma fırsatı vereceğiz.  Temayül yoklamalarında her teşkilat mensubu kendi özgür iradesini ortaya koyarak oyunu kullanacaktır.” şeklinde konuştu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum