1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. AK Parti'den Pazar'da aday tanıtımı
AK Parti'den Pazar'da aday tanıtımı

AK Parti'den Pazar'da aday tanıtımı

AK Parti Pazar İlçe Başkanı Adem Yıldız, Pazarlı vatandaşları, 28 Şubat Perşembe günü Milletvekili O. Aşkın Bak'ın katılımıyla yapılacak aday tanıtım toplantısına davet etti. Başkan Yıldız, Rize Mitingi ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

A+A-

Konuyla ilgili bir basın açıklaması yapan AK Parti Pazar İlçe Başkanı Adem Yıldız, "Belediye başkanlığı meclis üyelikleri ve il genel meclisi adaylarımızın tanıtımına değerli bakanımız Osman Aşkın Bak da iştirak edecek. Yine Cumartesi günü Rize'de Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımı ile gerçekleşecek mitingle ilgili çalışmalarımız devam ediyor." dedi.

ademyildiz-001.jpg

Başkan Yıldız yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Önce millet, önce memleket sevdasıyla çıkmış olduğumuz bu hizmet davasında Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği tevazu, samimiyet ve gayret ile gönül belediyeciliğini en iyi şekilde inşa etmek için hep birlikte, yoğun bir şekilde seçim çalışmalarına başlamış bulunmaktayız. Bu bağlamda 28 Şubat Perşembe günü saat 11.00’de Pazar Belediyesi Hizmet Binasında Bakanımız Sn. Osman Aşkın Bak'ın katılımı ile icra edeceğimiz aday tanıtım toplantısına Pazarlı hemşehrilerimizi davet ediyoruz. Dünya liderimiz, Rize’nin gururu AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan 2 Mart Cumartesi günü saat 13.00’de Rize 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında yapılacak mitingde birlikte olacağız. Miting için Cumartesi günü araçlar Pazar M. Akif Pirim Spor Salonu önünden saat 11.00’de hareket edecek.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
22 Yorum