1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. AKP'li adaylara temayül yoklaması
AKP'li adaylara temayül yoklaması

AKP'li adaylara temayül yoklaması

Ak Parti'nin Rize'deki 13 aday adayı bugün temayül yoklamasına tabi tutuldu. Böylece adaylık sürecindeki ilk seçim de yapılmış oldu.

A+A-

İlyas GÜR - AKP Rize Milletvekili Aday Adayları teşkilat yoklamasına girdi. Toplam 13 aday adayı Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde yapılan temayül yoklamasında AKP’li delegelerin desteklerini istedi.
Temayül yoklaması için Rize’de bulunan AKP MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Ekrem Erdemir yaptığı açıklamada “Teşkilatımızda bulunan bin 750 delege temayül yoklamasında Rize’den aday adayı olan 13 kişiye oy verdiler. Bu seçimden sonra genel merkezimizde kurulan 7 komite milletvekili aday adayları ile birebir mülakat yapacak. Bunun haricinde gerekli görülen illerde genel merkezimiz tarafından bir kamuoyu araştırması yapılacak. Temayül yoklamasına milletvekili olanlar ile Kurucu üyeler katılmıyor” dedi.
AKP’ye Rize’den müracaat eden Hasan Karal, Muhammed Sarı, Kasım Kutlu, Yunus Öksüz, Av. Harun Mertoğlu, Davut Birben, Av. Seher Kandil, Hikmet Ayar, Dr. Lütfü Çırakoğlu, Haydar Sadıkoğlu, Muhammet Ay, Abdurahman Şinaforoğlu ve Ali Kabil, yoklamaya girerken, halen Rize Milletvekilliği yapan A.Kadir Kart, İmdat Sütlüoğlu, İlyas Çakır ile Kurucu Üye ve merkez Disiplin Kurulu üyesi İsmail Safi parti tüzüğü gereği temayül yoklamasına katılmadılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
12 Yorum