1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ankara'daki Pazarlılar'dan TBMM'de Bak ve Kandemir'e ziyaret
Ankara'daki Pazarlılar'dan TBMM'de Bak ve Kandemir'e ziyaret

Ankara'daki Pazarlılar'dan TBMM'de Bak ve Kandemir'e ziyaret

Pazarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği başkan ve yönetim kurulu üyeleri TBMM'de Rize Milletvekili O Aşkın bak ile İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir'i ziyaret edip istişarede bulundular.

A+A-

Pazarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği yeni yönetimi Dernek başkanı Selahaddin Bal başkanlığında yönetim kurulu üyeleriyle birlikte TBMM’de bir dizi temasta bulundu.

ank5-001.jpg

Başkan Selahaddin Bal ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada, “Pazarlı Rize milletvekilimiz Sayın Osman Aşkın Bak ve Kalkandereli İstanbul milletvekilimiz Erkan Kandemir’i TBMM’de ziyaret ettik. Güçlü ilçe derneğiyle güçlü Rize sloganımızla dernek hakkındaki sunumundan sonra Pazar paydası altında Pazar için yapılabilecekler konusunda istişarede bulunduk. Sayın vekilimize Türkiye’de ayrıcalıklı olan Rizeliliğimizin daha da ayrıcalıklı bir şekilde tanıtmak geniş kitlelere yaymak ve yeni nesil gençlerimize örf ve adetlerimizi birlik ve beraberlik duygusu içinde yaşatıp, duyuracağımızı paylaştık. Derneğimizin Necatibey cad. no: 44/9-10 adresindeki yeni yerinin açılışına davet ettik. Artık Ankara’ya gelen ve Ankara’da yaşayan Pazarlıları karşılayabileceğimiz yeni bir evimiz mevcuttur. Tüm Pazarlıları 8 Mayıs Pazar günü itibariyle misafir etmekten gurur duyacağız. 8 Mayıs’ta tüm Pazarlıları açılışa bekleriz. Sayın Pazarlı Vekilimiz Osman Aşkın Bak ve Erkan Kandemir’e yönetim olarak bizleri konuk ettikleri için çok teşekkür ediyoruz. Hep birlikte Pazar için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi. 

ank4-001.jpg

ank3-001.jpg

ank2-001.jpg

ank1-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum