1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Anzer Grup Yolu beton kaplanıyor
Anzer Grup Yolu beton kaplanıyor

Anzer Grup Yolu beton kaplanıyor

Rize’nin 2. Turizm Bölgesi olan Anzer Köyünün gurup yolunda beton dökme çalışmalarına başlandı.

A+A-

İSMET KÖSOĞLU
KÖYDES kapsamında daha önce altyapısı tamamlanan Gölyayla ayrımı, Kama arasında başlatılan çalışmalarda hazır beton kullanılıyor. Çalışmaları yerinde inceleyen İkizdere Kaymakamı Emre Çınar, 2 bin 200 metre yolda beton dökme çalışmasının 3 metre genişliğinde tek taraflı olarak tamamlandığını söyledi. Kaymakam Emre Çınar yaptığı konuşmada “Altyapısı tamamlanan kısımlarda beton dökme çalışmamız başladı. Standartlara uygun hazır betonun kullanıldığı çalışmalarda bir hafta olmasına rağmen 2 bin 700 metre uzunluğunda beton döktük. Çalışmalar devam edecek. Yolu standartlara uygun bir şekilde yapıyoruz. Turizm Bölgesi olan Anzer Köyümüzün yolu yıllardır çok bozuktu. Yapılan altyapı çalışmalarından sonra Gölyayla ayrımından Kama ayrımına kadar olan yerde ise 6 metre genişliğinde hazır beton döküyoruz. Dünya Bankası projemiz kabul edilirse 2 bin 200 metre daha fazla beton yapacağız. Projemizin kabul edileceğini ümit ediyorum.” dedi.

İl Genel Meclis Üyesi Ensar Ekşi de yolun beton kaplanmasıyla ilgi olarak yaptığı açıklamada “Anzer gurup yolumuzda önemli bir atılım başlattık. Bu yoldan 9 köyümüz faydalanıyor. Bu gurup yolu üzerinde bulunan köylerimizdeki hayırseverlerden destek ve yardım bekliyoruz. Maddi katkılarını birleştirerek yardımcı olurlarsa çok daha fazla yolu beton yaparız ve bu yolda seyahat daha rahatlıkla olur” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum