1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. ARDEŞENSPOR

  4. ARDEŞENSPOR EVİNDE DE KAZANAMADI!
ARDEŞENSPOR EVİNDE DE KAZANAMADI!

ARDEŞENSPOR EVİNDE DE KAZANAMADI!

Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele eden Ardeşenspor ligin ikinci haftasında kendi sahasında karşılaştığı Görelespor ile 1–1 berabere kaldı.

A+A-

Ardeşen Şehir Stadı’nda oynanan Bölgesel Amatör Ligi 2. hafta müsabakasında Ardeşenspor ile Görelespor karşı karşıya geldi. Maçın genelinde dengeli bir oyun sergilendi. Maçın bazı bölümlerinde etkili olan Ardeşenspor ileri uç oyuncularının etkisiz performansıyla maçtan beraberlikle ayrıldı.

Maçın ilk golünü Görelespor’dan Sercan 15. dakikada penaltıdan kaydetti. Bu gole 5 dakika sonra Aykut’un kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içindeki karambolda sert vuruşla topu ağlara gönderen Ekrem cevap verdi.

Maçın ikinci yarısında her iki takım da etkili ataklar yapsa da sonuca götürecek golü kaydedemedi ve maç 1-1’lik eşitlikle sona erdi.

Görelespor bu sonuçla iki haftada 4 puana ulaşırken, Ardeşenspor ikinci maçında ilk puanını elde etti. Görelespor ligin ilk maçında kendi sahasında 14 Şubat Erzincan GK’yı 3–1 yenerken, Ardeşenspor ilk maçında deplasmanda bir diğer Rize tensilcisi Çayelispor’a 2–0 mağlup olmuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum