1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Arhavi'de Rizeli polis başından vurulmuş bulundu
Arhavi'de Rizeli polis başından vurulmuş bulundu

Arhavi'de Rizeli polis başından vurulmuş bulundu

Artvin'in Arhavi ilçesinde görev yapan polis memuru evinde ölü bulundu.

A+A-

Olay, Arhavi Musazade Mahallesi, MNG Caddesi Özkan Sitesi'nde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Vatandaşların bir evden silah sesi geldiği yönündeki ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kapıyı çalmalarına rağmen açılmayınca içeri çilingir yardımı ile girdi. Meslektaşları yatak odasında Salih Comoğlu'nu (30) başından vurulmuş olarak buldu. Ambulansla Arhavi Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Salih Comoğlu'nun cesedi Trabzon Adli Tıp Kurumu'na otopsi için gönderilecek.

yakup-comoglu-polis-memuru.jpg

Rize Çayeli nüfusuna kayıtlı olan Comoğlu'nun çevresinde sevilen ve mesleğine bağlı biri olduğunu söyleyen mesai arkadaşları, akşam saatlerinde kendisini cep telefonu ile aradıklarını cevap vermeyince eve gelmek için yola çıktıklarında olayın meydana geldiğini söyledi.

Hopa Kaymakamı Mehmet Ali Özkan ve Arhavi Kaymakamı Muhammet Önder'de hastaneye gelerek yetkililerden bilgi aldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum