1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Artvin'de Polis Haftası etkinlikleri
Artvin'de Polis Haftası etkinlikleri

Artvin'de Polis Haftası etkinlikleri

Türk Polis Teşkilatı’nın 162. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Artvin Polis evinde bir sergi ile 100 kişilik konferans salonu açıldı.

A+A-

Türk Polis Teşkilatı’nın 162. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Artvin Polis evinde polis teşkilatında kullanılan çeşitli araç, gereç, silah ve teçhizatların sergilendiği polis sergisi ile çok amaçlı 100 kişilik bir konferans salonunun açılışı yapıldı. Vatandaşlar tarafından da büyük ilgi gören sergi ve çok amaçlı konferans salonunun açılışını Artvin Valisi Cengiz Aydoğdu yaptı. Vali Aydoğdu, açılışını yaptığı çok amaçlı konferans salonun çok iyi bir şekilde dizayn edildiğini söyleyerek emeği geçenlere teşekkür etti. Vali Aydoğdu, daha sonra polis teşkilatında kullanılan çeşitli araç, gereç, silah ve teçhizatların sergilendiği polis sergisinin açılışını yaptı. Polis teçhizat ve malzeme stantlarını tek tek inceleyen Vali Aydoğdu, İl Emniyet Müdürü Necmettin Emre ve diğer uzman görevlilerden bilgi aldı.

Hafta boyunca açık kalacak olan sergi açılışına, Vali Cengiz Aydoğdu’nun yanı sıra, Belediye Başkanı Emin Özgün, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Birol Şimşek, Cumhuriyet Başsavcısı Uğur Yiğitbilek, ile birlikte diğer daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız