1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ayar: 'Rize’yi Daha da İleriye Taşıyacağız'
Ayar: 'Rize’yi Daha da İleriye Taşıyacağız'

Ayar: 'Rize’yi Daha da İleriye Taşıyacağız'

Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Hikmet Ayar, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelip sorunlarını dinliyor.

A+A-

Ak Parti Rize Milletvekili Adayı ve Ak Parti İl Eski Başkanı Hikmet Ayar, vatandaşla bir araya gelerek, sorunları dinleyip çözüm önerileri üretmeye devam ediyor.

Rize’de Eminettin Mahallesinde ve Atatürk Caddesi’nde esnafı dolaşan Ayar, vatandaşların istek ve taleplerini göz önüne alarak çalışmalarına yön verdiklerini belirtti.
Yaşlılarla ve çocuklarla sohbet eden Ayar, kendisine göstermiş olduğu samimiyetten dolayı vatandaşlara memnuniyetlerini sundu.

ayar1.20150424115321.jpg

“RİZE’Yİ DAHA DA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ”
Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Hikmet Ayar esnaf ziyaretinde yapmış olduğu konuşmada Ak Parti döneminde Türkiye’nin büyük bir atılım sağladığını belirterek,  ”Ak Parti iktidarı döneminde eğitim, ekonomi, iç politika, sağlık gibi hangi alana bakarsanız bakın, hakikatten çok büyük bir atılım gerçekleştirdik. Bu atılımın kahramanı elbette bizim hemşehrimiz, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’dır. Memleketimiz Rizeli bir kahramanın önderliğinde çok iyi bir yoldadır” dedi.
“TOPLUMUN BÜTÜN DİNAMİKLERİYLE BİRLİKTE OLACAĞIZ”
Toplumun bütün faktörleri ve dinamikleriyle birlikte projelerini, tecrübeleriyle ortaya koyacaklarını ifade eden Ayar, vatandaşlarla Rize için neler yapabileceklerini konuşup, bu günlerden daha iyi yerlere gelmek için ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum