1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Bakırcı, taksici esnafla barıştı
Bakırcı, taksici esnafla barıştı

Bakırcı, taksici esnafla barıştı

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, aylar önce duraklarını yıktığı taksicilere modern bir taksi durağı hediye ederek gönüllerini kazandı.

A+A-

Rize Belediyesi tarafından yaptırılan taksi durağı bugün düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törende bir konuşma yapan Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Rize'de modern görünümlü bir taksi durağını hizmete açmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, "Biz taksi duraklarını yıkarken taksici esnafımızı mağdur etmeyeceğimizi belirtmiştik. Taksi duraklarının çevreye verdiği zararları asgariye indirmek ve taksici esnafımızı daha rahat çalışma ortamlarına taşımak için bazı çalışmalar yapmak istedik. Taksici esnafımız bizi anlayamadı veya anlamak istemedi. Ama bugün yapmak istediğimizin hem taksici esnafımız hem de Rize için ne kadar hayırlı olduğunu görüyoruz" şeklinde konuştu.

Daha sonra açılış kurdelesini keserek durağı hizmete sokan Bakırcı, kendisi kullandığı bir taksi ile şehir turu attı.
Yeni durak binalarından son derece memnun olan taksici esnafı, geçtiğimiz aylarda eski durakları yıkılırken yıkım ekiplerine direnerek olay çıkartıp Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı'yı protesto etmişlerdi. Klimalı ve bina dışının gözlenebildiği kamera sistemi bulunan taksi durağının yaklaşık 40 bin YTL'ye mal olduğu bildirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum