1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Basketbol turnuvası tamamlandı
Basketbol turnuvası tamamlandı

Basketbol turnuvası tamamlandı

Pazar'da devam eden bayanlar arası basketbol Rize il birinciliği müsabakaları bugün oynanan karşılaşmaların ardından tamamlandı.

A+A-

Naci GÜVEN - Pazar’da M. Akif Pirim Kapalı Spor Salonu’nda devam eden bayanlar arası basketbol Rize il birinciliği müsabakaları bugün oynanan karşılaşmaların ardından tamamlandı.
Karşılaşmalar sonunda minik bayanlarda birinciliği Kirazlıkspor, yıldız bayanlarda Büyükderespor, küçük bayanlarda Aktaşspor ve genç bayanlarda Büyükderespor kazandı. Birinci olan takımlar Mart ayında yapılacak bölge birincilikleri için mücadele verecekler. Minikler ve küçükler Rize’de, yıldızlar Amasya’da, genç ayanlar ise Ordu’da Rize’yi temsil edecekler.
 
Lig karşılaşmalarının 12 gün devam ettiğini belirten Pazarspor Bayan Basketbol Antrenörü Metin Atasaral, “Her kategorinin şampiyonu bölge birinciliği için yarışmaya hak kazandı. Salon olarak bazı eksiklere rağmen mükemmel bir tesise sahip olduğumuzdan dolayı bu yıl maçlar Pazar’da yapıldı. Bayan takımının tamamının Pazar İlçesinden olması da ilçenin salon sporlarına karşı olan ilgisinden kaynaklanmıştır. Artık çalışmalarımızı ileriye dönük olarak yapacağız. Bölge karşılaşmalarının başlamasına uzun bir zaman var. Bu süre zarfında yapacağımız çalışmalarla guruplardan da istediğimiz sonuçlarla ayrılacağımızı düşünüyorum” dedi.
 
Atasaral, Karşılaşmaların başından sonuna kadar katkılarını esirgemeyen herkese minnettar olduklarını da ifade ederek, “Başta Belediye Başkanımız Hikmet Hatırnaz’a her türlü katkılarından dolayı tekrar teşekkür ediyoruz. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan Kaymakamımız Yalçın Sezgin’e, imkânları dâhilinde bize yardımcı olan İlçe spor Müdürü Mustafa Angın’a ve emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Bu arada Mayıs ayında Pazar Kaymakamlığı tarafından düzenlenecek olan basketbol turnuvası için de şimdiden çalışmalarımıza başlayacağız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
16 Yorum