1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Bedensel engelli Can'ın konseri
Bedensel engelli Can'ın konseri

Bedensel engelli Can'ın konseri

Hopa'da halk konseri veren bedensel engelli Aydoğan Can, çıkardığı albümdeki eserlerini kamyon kasası üzerinde kurulan sahnede okudu.

A+A-

Aydoğan Can, konserine gelen davetlilere ilk okuduğu “Kadersizim, ikbalsizim” şarkısı ile duygusal anlar yaşattı. Özürlü olmasına rağmen hayattan hiç ümidini kesmeyen hayatına devam eden ve bir süre önce kaset çıkaran Aydoğan Can (28) birbirinden güzel eserlerini seslendirdi. Konsere katılanlar çalınan müzik ve hareketli parçalar eşliğinde horon oynadı. Yerel sanatçı Selçuk Pala da konserde sahne alarak Aydoğan Can'a destek verdi.
Gördüğü ilgi karşısında gözleri dolan sanatçı Can “Beni çok duygulandırdınız, ilginize ve sevginize layık olmaya çalışacağım. Buraya gelip bana destek verdiğiniz için hepinize teşekkür ederim.”dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum