1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Bu da popstar alaturka öğrenci !
Bu da popstar alaturka öğrenci !

Bu da popstar alaturka öğrenci !

Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen halk müziği yarışması alaturka ve popstar seçmelerini aratmadı...

A+A-

Naci GÜVEN - Pazar’da Milli eğitim müdürlüğü tarafından ilk ve ortaöğretim kurumları arasında düzenlenen Türk halk müziği yarışmaları Anadolu Lisesi çok amaçlı salonunda yapıldı. Yarışmaya Pazar Belediye Başkanı Hikmet Hatırnaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nafız Sağlam ve çok sayıda öğretmen, öğrenci ile veliler katıldı.
İlköğretim ve Liseler bazında iki grup halinde yapılan yarışmalar katılımcılar tarafından büyük bir beğeniyle izlendi.

Zaman zaman yarışmacıların türküleri kendinden geçerek okumaları ve izleyen öğrenci arkadaşlarının da pankartlarla birlikte yoğun tezahürat desteği vermeleri ilginç görüntüler ortaya çıkardı.
 
Yarışmalar sonucunda İlköğretim kurumlarında birinciliği Yaşar ve Medine Haberal İlköğretim Okulu öğrencilerinden Kübra Basa kazanırken, ikinciliği Dernek İlköğretim Okulu öğrencisi Naime Kasapoğlu, üçüncülüğü de A. Mesut Yılmaz İlköğretim Okulu’ndan Fatih Akdemirci kazandılar.

 Ortaöğretim kurumlarında ise birinci Endüstri Meslek Lisesi’nden Muhammet Kiraz, ikinci Kız Meslek Lisesi’nden Aslıhan Özdemir, üçüncü ise yine Endüstri Meslek Lisesi’nden Enes Kanbur oldu.

4 yarışmacı öğrencinin jüri değerlendirilmesinde aynı puanı aldıklarını belirten Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürü Nafız Sağlam, “Bu yarışmada genç yetenekleri ortaya çıkarmayı hedefliyorduk. Öğrenci kardeşlerimiz yarışmaya büyük ilgi gösterdiler.


 Jürideki arkadaşlarımız da titiz davranarak en iyi sesi ortaya çıkarmak istediler. Çünkü ilde bizi temsil edecek en iyi öğrenciyi seçmemiz gerekiyordu. Öğrencilerin hazırlanmasında emeği geçen yönetici, öğretmen ve velilerimizi tebrik eder, sahne alan öğrencilerimizin başarılarının devamını dilerim” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum