1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Bu yol 6 aydır onarılmayı bekliyor!
Bu yol 6 aydır onarılmayı bekliyor!

Bu yol 6 aydır onarılmayı bekliyor!

Rize-İkizdere karayolunda Temmuz ayında meydana gelen selde hasar gören yol halen onarılamadı!

A+A-

İSMET KÖSOĞLU
İkizdere-Güneyce Beldesi içinde karayolunun tek şeride düşmesine sebep olan yol hasarı 6 aydır Karayolları tarafından onarılmayı bekliyor. 29 Temmuz 2009 tarihinde aşırı yağmurlar sonucu taşan İkizdere ırmağının karayoluna verdiği zararın bugüne kadar onarılmayışı vatandaşı çileden çıkardı.

İkizdere Muhtarlar Derneği Başkanı Emrullah Ekşi burada ihmal olduğunu söyleyerek, “Görevi yapmamak var. Karayollarının duyarsızlığına tepki gösteriyorum. Yetkililerimiz nerede? 2009 yılının Temmuz ayında sel meydana gelmiş. Karayolunun yarısı gitmiş, halen bir çalışma yok. Vatandaş olarak ne yapalım? Devletin gücünü burada görmek istiyoruz. Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün Rize’deki yollara hangi gözle baktığını iyi biliyoruz. Yazıktır, günahtır. Buradan illa bir araç dereye uçacak da ondan sonra mı yolun dereye giden kısmı yapılacak? Yolun tek şeritten sağlandığını herkes görüyor; bir tek Karayolları Bölge Müdürlüğü yetkilileri görmüyor. Bizlere 6 aydır adeta ceza verildi. Bu cezanın sona ermesini istiyoruz.” dedi.
27179

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum