1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Bush'u yere seren oyun OYNA
Bush'u yere seren oyun OYNA

Bush'u yere seren oyun OYNA

Bush'a ayakkabı atamayanlar bu oyunla rahatlıyor. Bush'u yerden yere vuran oyunla stres atmak ister misiniz? Buyrun siz de oynayın o zaman!

A+A-

Görevini 20 Ocak'ta yeni başkan Barack Obama'ya devredecek olan ABD Başkanı George Bush'un son Irak ziyareti olaylı oldu. Bush, işgal ettiği ülkeye son ziyaretinde El Bağdadi televizyonu muhabiri Muntasar El Zeydi'nin ayakkabısı ve 'Al sana özgürlük köpek!' sözleriyle karşılanmıştı.

EN SEVİLMEYEN LİDER
İki dönem üst üste ABD Başkanlığı yapan Bush, bu dönemde 'Dünyanın en sevilmeyen lideri' olmayı başardı. Aleyhinde binlerce internet sitesi bulunan Bush, bir çok bilgisayar oyununa da ilham kaynağı oldu.

Bush'u mouse ile tutup aşağı yukarı zıplatıp sağa sola çekebilir, topların arasında sürükleyebilirsiniz...

BUSH KARŞITLARI BU OYUNA BAYILIYOR
ABD Başkanı Bush'u sevmeyen, ancak Irak'lı gazeteci El Zeydi kadar 'şanslı' olmayanlar ise bilgisayarda 'Bush düşüyor' oyununu oynayarak rahatlıyor. Bush'un sonsuz düşüşü, dünyanın bir çok bölgesinde Bush karşıtlarına sonsuz bir haz verirken, onun düşüşünü daha da zorlaştırmak için oyuna aktif olarak da katılıyorlar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum