1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Çaykur Rizespor'dan yalanlama
Çaykur Rizespor'dan yalanlama

Çaykur Rizespor'dan yalanlama

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, sözleşmeli futbolcuları Vedat Muriç ve Gökhan Akkan'la ilgili asılsız haberlerin yayınlanmasının kasıtlı olduğunun düşünüldüğünü belirtti.

A+A-

Yeşil-mavili kulüpten yapılan yazılı açıklamada, sözleşmeli futbolcuları Gökhan Akkan ve Vedat Muriç hakkında bazı yayın organlarında yer alan haberlerinin asılsız olduğu, gerçekle hiçbir bağlantısı bulunmadığı kaydedildi.

Sezonun sonuna yaklaşıldığı ve her puanın büyük önem taşıdığı bir süreçte olunduğuna işaret edilen açıklamada, "2022 yılına kadar sözleşmemiz bulunan kalecimiz Gökhan Akkan'ın başka bir kulüple anlaştığı ve başkanlar arasında el sıkışıldığı haberi tamamen yalan olup adı geçen Beşiktaş Kulübü yetkilileriyle herhangi bir buluşma gerçekleştirilmemiştir. Bahsi geçen yemek iddiası tamamen hayal ürünüdür." ifadesine yer verildi.

Açıklamada, sözleşmesi 2020 yılında bitecek bir diğer oyuncuları Vedat Muriç için de benzer iddialar bulunduğu belirtilerek, şunlar kaydedildi:

"Hiçbir kulüple görüşme yapılmamış olup her iki futbolcumuzla da uzun yıllar çalışma düşünce ve arzumuzda bir değişiklik bulunmamaktadır.  Birden fazla takım açısından sonucu önemsenen bir maçın arifesinde Gökhan ve Vedat ile ilgili asılsız haberlerin yayınlanmasının kasıtlı olduğunu düşünüyor ve asıl amacın sporcularımızın motivasyon kaybı yaşamasına yönelik olduğundan endişe duymaktayız."

Açıklamada, benzer haberlerin devam etmesi halinde hukuki yollara başvurulacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız