1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çelengim yok koymaya..!
Çelengim yok koymaya..!

Çelengim yok koymaya..!

1. kuruluş yıldönümü kutlanan Rize Üniversitesi'nde adeta "Çelengim yok koymaya, Üniversite isterim Rize'ye" misali bir çelenk skandalı yaşandı!

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT - Rize Üniversitesi'nin kuruluşunun 1. Yıl dönümü dolayısıyla bugün düzenlenen törende Üniversiteyi temsil eden çelenk kafaları karıştırdı. Sıradan bir basitlikten de öte üzerindeki yazı ve rakamları da uyduruk olan çelengin törende kullanılması hayretle karşılandı..
Rize Üniversitesi'nin kuruluşunun 1. yıl dönümü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı önünde bir tören düzenlendi.

Törene Rize Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nazmi Turan Okumuş, Rize Üniversitesine bağlı Fakülte Dekanları, öğretim görevlileri ve öğretim üyeleri katıldı. Törende ilk olarak Rize Üniversitesi'nin kuruluşuyla ilgili bir bilgi notu, ardından da saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Rize Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nazmi Turan Okumuş Atatürk anıtına Rize Üniversitesi Çelengini bıraktı. Rize Üniversitesi'ne ait hazır bir örneği bulunmadığı için çiçekçiye hazırlatılmış çelengin alelade bir şekilde hazırlanmış olması ise hayretle karşılandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum