1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. CHP'li vekiller seçim startını verdi
CHP'li vekiller seçim startını verdi

CHP'li vekiller seçim startını verdi

Pazar'da vatandaşlarla esnafları ziyaret eden CHP Milletvekillerine Muhtarlar Derneğinde sorunların toplandığı bir dosya verildi.

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi Ordu Milletvekili Sami Tandoğan, İzmir milletvekili Hakkı Ülkü ve İstanbul milletvekili Ali Kemal Kumkumoğlu, Pazar’da muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldiler.
Pazar Belediye Başkanı Hikmet Hatırnaz ve CHP milletvekilleri Pazar Muhtarlar Derneği’ni ziyaret ederek muhtarların sorunlarını dinlediler. Pazar Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Rıza Avcı yaşadıkları sorunlar ve isteklerini dosya haline getirdiklerini belirterek “Pazar muhtarlarının isteklerini anlatan bir dosya hazırlayarak, mecliste sorunlarımızı dile getirmeleri için CHP milletvekillerine sunduk.” dedi.

Dernekte bir konuşma yapan Ordu milletvekili Sami Tandoğan, Muhtarların halkın sözcüleri olduğunu belirterek, “Muhtarlar devletin temel taşlarıdır. Ama Türkiye'de muhtarların en büyük eksikliği yetkisizliktir. Bizler ülkenin sorunlarına çözüm getirmek için seçildik. Sizlerin ekonomik durumlarınızın iyileştirilmesi için çözüm yolları arayacağız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız