1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çırakoğlu Pazar'dan startı verdi
Çırakoğlu Pazar'dan startı verdi

Çırakoğlu Pazar'dan startı verdi

82.Yıl Devlet Hastanesi Başhekimliği'nden istifa ederek Rize Ak Parti Milletvekili aday adayı olan Op. Dr. Lütfü Çırakoğlu çalışmalarına Pazar’dan start verdi.

A+A-

Pazar İlçe Başkanlığını ziyaret ederek Başkan Dr. Ahmet Basa ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile görüşen ve destek isteyen Çırakoğlu “Fındıklı’dan İyidere’ye kadar her kesimin adayı olacağım. Benim kendimi Rize halkına tanıtmam zor değil. Hizmet yapmış olduğum Hastanemde çalışmalarımı yakından bilen vatandaşlarımızdan bana güvenenlerin desteğini bekliyorum. Önümüzdeki günlerde ilçelerimizde esnaf ziyaretlerine başlayacağım. Zaten görevim gereği halktan hiç kopuk yaşamadım. Diğer İlçelerde olduğu gibi Pazar’da da ailevi bağlarım dışında çokları ile yakın münasebetim vardır. Allah nasip eder de adaylığım kesinleşir ve ben milletvekili seçilirsem Rize için elimden geleni yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Kapım partili partisiz herkese açıktır.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
11 Yorum