1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Cumhurbaşkanı Erdoğan Pazartesi Rize'de
Cumhurbaşkanı Erdoğan Pazartesi Rize'de

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pazartesi Rize'de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Rize programı belli oldu.

A+A-

Rize ve Trabzon'da dev buluşma. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 16 Nisan’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi anayasa değişikliği halk oylaması öncesi 3 Nisan Pazartesi günü Rize ve Trabzon'da hemşehrileriyle buluşacak.

RİZE MİTİNGİ PAZARTESİ GÜNÜ SAAT:13.00'TE VALİLİK ÖNÜNDE

Pazar gecesi Rize'ye gelmesi ve geceyi babaocağı Güneysu'da geçirmesi beklenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Rize mitingi, Pazartesi günü saat:13.00'te Rize Valiliği önünde yapılacak.  Cumhurbaşkanı Erdoğan burada Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve referandum süreciyle ilgili hemşehrilerine hitap edecek. 

Valilik önünden Rize Havalimanının da temel atma törenini gerçekleştirecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın toplu açılış töreni de gerçekleştirmesi bekleniyor.

Erdoğan’ın Rize ziyaretine Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın yanı sıra birçok bakan da katılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize mitinginin ardından Trabzon'a gidecek ve saat:16.00'da Trabzon'da düzenlenecek mitingde Trabzonlu hemşehrileriyle buluşacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum