1. HABERLER

  2. ÇAYELİSPOR

  3. Danone şampiyonu Çayeli
Danone şampiyonu Çayeli

Danone şampiyonu Çayeli

Rize'deki Danone Kupası Futbol Turnuvasında Pazar A. Mesut Yılmaz ilköğretim okulunu 3-2 yenen Çayeli Yamantürk İlköğretim Okulu birinci oldu.

A+A-

Milli Eğitim Müdürlüğü ve Danone işbirliği ile düzenlenen küçük erkekler Futbol Şampiyonası finalinde Pazar Ahmet Mesut Yılmaz İlköğretim okulunu 3-2 yenen Çayeli Yamantürk İlköğretim Okulu birinci olarak10 Mayıs da Trabzon’da yapılacak Bölge müsabakalarına gitmeye hak kazandı.
Rize İl merkezinde 25 İlköğretim okulunun katılımı ile gerçekleştirilen İlköğretim okullar arası küçükler Futbol finalleri bu gün sona erdi. Dün 4 takımın katılımı ile yapılan yarı final maçlarında Pazar Ahmet Mesut Yılmaz İlköğretim okulu, Pazar Veysel Vardal İlköğretim Okulunu 6-0, Çayeli Yamantürk İlköğretim Okulu, Çayeli Hasan Yılmaz İlköğretim Okulunu 5-0 yenerek finallere kaldılar.
Bugün yapılan karşılaşmalarda 3. ve 4.’lük maçında Pazar Veysel Vardal İlköğretim Okulu, Çayeli Hasan Yılmaz İlköğretim Okulunu penaltı atışlarıyla eleyerek üçüncülük kupasını aldı. Final Maçında ise Çayeli Yamantürk İlköğretim Okulu, Pazar Ahmet Mesut Yılmaz İlköğretim okulunu 3-2 mağlup ederek İl birincisi olurken, Pazar Ahmet Mesut Yılmaz İlköğretim okulu da ikincilik kupasını almış oldu.
 İkinci olan Pazar Ahmet Mesut Yılmaz İlköğretim Okulu antrenörü Kadem Morgül, Bursa’da yapılacak olan Türkiye şampiyonasını hedeflediklerini ve mükemmel kadrolarına rağmen Rize’de birinci olamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını ifade ederek, “Aynı üzüntüyü sporcularımız ve izleyiciler de yaşadılar. Tek tesellimiz 10 Mayıs’da Trabzon’da yapılacak İlköğretim okullar arası Rize karmasına 8 oyuncumuzun seçilmesi oldu. Kısmet böyle imiş, sporcularımızın canı sağ osun” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
20 Yorum